Skip to content

Comunicat de Solidaritat amb la Classe Obrera de Colòmbia

A la classe obrera a Colòmbia “l’estan matant”!
No podem permetre-ho!
Solidaritat de Classe!

Des del passat 28 d’abril, la classe obrera i el poble colombià no abandonant el carrer. Al crit de “Ens Estan Matant” han sortit a lluitar a la vaga general, piquets, casseroladas i saquejos, contra l’atac que significa per a la butxaca de les famílies treballadores la reforma tributària que va impulsar el govern de Duque, titella de l’imperialisme nord-americà.

La resposta del govern va ser una brutal repressió amb desenes d’assassinats, més de 50 desapareguts i centenars de presos polítics que eren portats a un coliseu esportiu de forma completament il·legal.

Malgrat l’anunci del govern de Duque de “retirar” la reforma tributària, el poble ja no li creu, sap que és un parany i per això no abandona els carrers. L’atur continua malgrat la burocràcia sindical, després de 7 dies ja hi ha desproveïment en certes ciutats, però la classe obrera s’organitza per barris, tria els seus delegats, organitza els seus comitès sanitaris per a ajudar als ferits, i comitès per a proveir d’aliments a les famílies obreres. AQUEST ÉS EL CAMÍ.

Des de fa dos dies, han tret a la policia i a l’exèrcit als carrers de Cali i altres ciutats a massacrar. Un nen de 7 anys va ser assassinat ahir a la nit i centenars han estat apallissats augmentant el nombre de morts, desapareguts i detinguts.

NO PODEM PERMETRE AIXÒ.

És per això que volem fer arribar tota la nostra solidaritat a les heroiques treballadores i treballadors colombians. Estem al costat de vosaltres, no esteu sols!

Fem una crida a tots els sindicats combatius i de classe a cridar a manifestar-nos en suport de la clase obrera i el poble colombià. Informem en els nostres llocs de treball per a denunciar que a Colòmbia “ENS ESTAN MATANT”.

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!

CONFEDERACIÓ SINDICAL SOLIDARITAT OBRERA