Skip to content

CAP INFANT SENSE JOGUINA

El 7 de gener, vàrem fer l’entrega de joguines a nenes i nens de famílies molt vulnerables, de la campanya “Cap infant sense joguina”. Va ser molt emotiu per a les persones que hi vàrem participar. Els somriures dels ulls, i quins ulls!, de les nenes i nens que van venir a recollir els seus regals ens van omplir el cor d’amor i joia.

Donada l’actual situació sanitària i amb motiu de complir amb les mesures de seguretat i prevenció, les nenes i nens havien de venir esglaonadament, segons un horari preestablert i això semblava que treuria caliu a l’acte, però les moltes alegries que vam aconseguir repartir, van compensar la fredor que es podia esperar d’un acte on només podies veure els somriures de les nenes i nens, a través dels seus preciosos ulls, degut a les mascaretes.

Va ser un dia intens i vàrem acabar esgotades, però tothom vam veure clar que l’any que ge repetirem la campanya i que repartir felicitat entre les personetes més petites i vulnerables, no té preu. Repetirem i millorarem, segur!

És un plaer fer labor d’Acció Social a Solidaritat Obrera i agraïm enormement a totes les persones que van fer possible l’acte amb els seus donatius i com sempre, a Ca la Sisqueta per la seva generositat. Gràcies!