Skip to content

Cap infant sense joguina

El grup d’acció social és un grup de treball dins del Sindicat Solidaritat Obrera que treballa per l’eliminació de qualsevol forma de discriminació que atempti contra els drets i les llibertats de les persones, per crear una societat més justa i ecològicament sostenible, a través de l’acció directa i teixint xarxes de suport mutu als nostres barris.

Dins d’aquests paràmetres i com cada any en aquestes dates hem ideat un projecte dirigit als infants de les famílies més desfavorides.

Degut a la crisi sanitària en la que ens trobem immersos, s’han aguditzat les desigualtats i moltes famílies que ja es trobaven en situacions precàries estan necessitant ajuda dels serveis socials.

Per desgràcia les polítiques social son absolutament insuficients i els més vulnerables no són una prioritat per les institucions, per això hi ha moltes persones que s’han quedat sense xarxa de suport. La situació és especialment greu quan parlem de famílies amb infants petits.

Fruit d’aquesta preocupació i conscients que nosaltres només podem aportar un petit gra de sorra, el grup d’acció social ha posat en marxa la campanya “CAP INFANT SENSE JOGUINA”.

Es tracta de recollir fons per poder comprar joguines noves per a infants de famílies que no reben cap mena d’ajuda i que es troben en situacions molt precàries.

Per aquest motiu hem buscat la complicitat amb la PAC de Badalona, Lola no estás Sola i Casal d’infants de Santa Coloma per poder teixir una xarxa de suport i fer arribar la il·lusió d’unes dates tan assenyalades a infants d’entre 3 i 8 anys.

Per això és molt important per a nosaltres que aportis el teu gra de sorra, perquè puguem arribar a la quantitat més gran possible d’infants.

Pots fer la teva aportació, per petita que sigui al número de compte:

ES23 1491 0001 2430 0012 0401 amb el concepte JOGUINES

Si tens qualsevol dubte o vols oferir la teva ajuda ens pots trobar a Twitter @AccioSocialSoli o ens pots escriure acciosocialsoli@gmail.com

Grup d’Acció Social